Tillbehör & Kampanjer

TILLBEHÖR

Kvalitativa extraljus till din bil!

Sällströms bil erbjuder montering av hela Strands Lighting division fordonsbelysning. Gå in här och se hela deras sortiment. Få råd och beställ enkelt hos oss.

Köp tvättmedel till din bil!

Sällströms bil är återförsäljare av Meguiars bilvårdsprodukter. Få råd och köp enkelt hos oss, använd i vår tvätt eller köp med och tvätta hemma.

KAMPANJER

Basservice på våra auktoriserade märken

Vi erbjuder Basservice på våra egna auktoriserade märken VW, VW Trp, Skoda, SEAT, Cupra från år 8+ för 1.995:-

I Servicen ingår dessa kontroll punkter.
Byte av motorolja, Byte av oljefilter, Byte av Kupéfilter, Avläsning av felminne, Kontroll av batteri, Kontroll av avgassystem, Kontroll av bromsrör och bromsledningar, Kontroll av läckage på motor – växellåda och kylare, Kontroll av drivaxeldamasker, Kontroll av däckens skick samt mönsterdjup, Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor, Kontroll av yttre belysning.

Basservice på övriga märken

Vi erbjuder även nu Basservice för övriga märken från år 8+ för 2.295:-

I Servicen ingår dessa kontroll punkter:
Byte av motorolja, Byte av oljefilter, Avläsning av felminne, Kontroll av batteri, Kontroll av avgassystem, Kontroll av bromsrör och bromsledningar, Kontroll av läckage på motor – växellåda och kylare, Kontroll av drivaxeldamasker, Kontroll av däckens skick samt mönsterdjup, Kontroll av bromsbelägg och bromsskivor, Kontroll av yttre belysning.

Back to top